1. #1
    ddittie
    ddittie's Avatar SBR PRO
    Join Date: 09-15-12
    Posts: 540
    Betpoints: 156

    Quick Reply not working for me

    When I type a response and hit quick reply, a dialogue box warns me leaving the site will delete my changes, then i go to a page that tells me my post is too short. It has a box for a title and then the box for the message. I don't understand why it keeps doing this when before I could just type and hit quick reply... I'm on a mac, is there something that could have been changed by my kids mashing the keyboard while I wasn't paying attention?

  2. #2
    SBR Genie
    SBR Genie's Avatar SBR PRO
    Join Date: 11-20-14
    Posts: 2,594
    Betpoints: 10101

    ddittie, are you using the same device even before getting this issue?

    $20
    Angelman
    donation 02/18/2019

    SBR
    Forum
    Mod
    Squad


  3. #3
    SBR Genie
    SBR Genie's Avatar SBR PRO
    Join Date: 11-20-14
    Posts: 2,594
    Betpoints: 10101

    It could also be the reason that you're trying to type your reply inside the quoted message, this is in case you're trying to use the "Reply With Quote" option.

    $20
    Angelman
    donation 02/18/2019

    SBR
    Forum
    Mod
    Squad


  4. #4
    ddittie
    ddittie's Avatar SBR PRO
    Join Date: 09-15-12
    Posts: 540
    Betpoints: 156

    weird

    nope im just going down to quick reply, typing and pressing post quick reply
    Last edited by ddittie; 10-12-18 at 11:53 AM. Reason: add picture

  5. #5

  6. #6
    ddittie
    ddittie's Avatar SBR PRO
    Join Date: 09-15-12
    Posts: 540
    Betpoints: 156

    yes

    Yes Genie its the same device.

  7. #7
    ddittie
    ddittie's Avatar SBR PRO
    Join Date: 09-15-12
    Posts: 540
    Betpoints: 156

    Phone working test

  8. #8
    ddittie
    ddittie's Avatar SBR PRO
    Join Date: 09-15-12
    Posts: 540
    Betpoints: 156

    Still works on my phone. Just laptop is messed

  9. #9
    SBR Genie
    SBR Genie's Avatar SBR PRO
    Join Date: 11-20-14
    Posts: 2,594
    Betpoints: 10101

    Quote Originally Posted by ddittie View Post
    Still works on my phone. Just laptop is messed
    Thank you for the screenshot, dditti. We'll refer this matter to proper department to take a look.

    $20
    Angelman
    donation 02/18/2019

    SBR
    Forum
    Mod
    Squad


  10. #10
    SBR Forum
    SBR Forum's Avatar Administrator
    Join Date: 12-02-06
    Posts: 4,341
    Betpoints: 404392

    We disabled the auto-save option. Can you try again?

    SBR Bash
    Punta Cana
    Attendee 2/4/2017


  11. #11
    ddittie
    ddittie's Avatar SBR PRO
    Join Date: 09-15-12
    Posts: 540
    Betpoints: 156

    test

  12. #12
    ddittie
    ddittie's Avatar SBR PRO
    Join Date: 09-15-12
    Posts: 540
    Betpoints: 156

    works on my other user acctsame comp, but not on the main. i added alexa extension is the only difference i can remember

Top