So I went 3-2 yesterday and my system is now 6-3 in the last 2 days.
I HAVE 15 PLAYS FOR THURSDAY CALL ME CRAZY BUT WHO GIVES A SHIT ... IF WE MAKE PROFIT WE MAKE PROFIT... TRUST ME I HAVE BEEN FOLLOWING THIS SYSTEM FOR A WHILE... its been good and now I'm documenting ... BEST OF LUCK ... FADE OR TAIL ... I WOULD TAIL
Tampa at Islanders: ISLANDERS ML (+105) , o6 (+115)
Washington at Pitt: WASHINGTON CAPS ML , UNDER ( no lines up yet prob because of malkin status )
Calagry at Montreal: CALAGRY ML(+100) , O5 (-135)
Colorado at Ottawa COLORADO ML ( +125)
Canucks at Detroit: Detroit (-145) , o5.5 (-110)
Edmonton at Minnesota MINNESOTA ML (-165)
PHX at NASHVILLE: NASHVILLE ML (-150) , u5 (+100)
St Louis at Dallas: DALLAS ML (-110) , u5.5 (-120)
winnepeg at Chicago: CHICAGO ML (-215) --- i would take a shot at regulation to make better odds but system calls for ML
BEST OF LUCK ... CALL ME CRAZY WHEN U SEE THIS BUT WILL SEE AT THE END OF THE NIGHT
YTD 6-3
I HAVE 15 PLAYS FOR THURSDAY CALL ME CRAZY BUT WHO GIVES A SHIT ... IF WE MAKE PROFIT WE MAKE PROFIT... TRUST ME I HAVE BEEN FOLLOWING THIS SYSTEM FOR A WHILE... its been good and now I'm documenting ... BEST OF LUCK ... FADE OR TAIL ... I WOULD TAIL

Tampa at Islanders: ISLANDERS ML (+105) , o6 (+115)
Washington at Pitt: WASHINGTON CAPS ML , UNDER ( no lines up yet prob because of malkin status )
Calagry at Montreal: CALAGRY ML(+100) , O5 (-135)
Colorado at Ottawa COLORADO ML ( +125)
Canucks at Detroit: Detroit (-145) , o5.5 (-110)
Edmonton at Minnesota MINNESOTA ML (-165)
PHX at NASHVILLE: NASHVILLE ML (-150) , u5 (+100)
St Louis at Dallas: DALLAS ML (-110) , u5.5 (-120)
winnepeg at Chicago: CHICAGO ML (-215) --- i would take a shot at regulation to make better odds but system calls for ML
BEST OF LUCK ... CALL ME CRAZY WHEN U SEE THIS BUT WILL SEE AT THE END OF THE NIGHT
YTD 6-3