1. #1
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    Pinnacle logging me out every 30 minutes

    Does this happen to you, too ?

    Anytime I log in into my Pinnacle account, I am then logged out with some announcement:

    "We detected that your account has logged in somewhere else.

    You have been logged out."

    This is happening every 30 minutes, while I never log in anywhere else.

    Have you experienced anything similar ?


    Weeks ago, this period for logging me out, was about 3 hours.

    Pinnacle added some new thing, after logging in, a customer is asked to set his deposit limits, session time(does not

    work, not possible to set anything, as for the session time) and some other two settings...

    But that my issue, I suppose has nothing to do with the new tool added, as it is appearing for weeks...

  2. #2
    Optional
    Optional's Avatar Moderator
    Join Date: 06-10-10
    Posts: 48,049
    Betpoints: 14752

    It's worth an email to Pinny CS. That message about detecting multiple logins might actually mean something to them.

    $20
    Angelman
    donation 02/15/2021

    SBR Bash
    Punta Cana
    Attendee 2/4/2017


  3. #3
    Alfie White
    Alfie White's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 09-02-17
    Posts: 422
    Betpoints: 5987

    Try to change the PW if you didn't already.

  4. #4
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    Quote Originally Posted by Optional View Post
    It's worth an email to Pinny CS. That message about detecting multiple logins might actually mean something to them.
    Yes, I did. Some 12 hours ago. Only confirmed they forwarded it to the relevant department. Still waiting...

  5. #5
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    Quote Originally Posted by Alfie White View Post
    Try to change the PW if you didn't already.

    Sorry, my English is not as good as I can imagine what the "PW "means.

    Google says millions things, but no one suits.

    Per week
    Police woman
    Prisoner of war
    Public works...

  6. #6
    thagame24
    thagame24's Avatar SBR PRO
    Join Date: 08-23-07
    Posts: 179
    Betpoints: 1718

    Quote Originally Posted by SBE View Post
    Sorry, my English is not as good as I can imagine what the "PW "means.

    Google says millions things, but no one suits.

    Per week
    Police woman
    Prisoner of war
    Public works...
    password
    175 pts

    3-QUESTION
    SBR TRIVIA WINNER 04/01/2021


  7. #7
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    Quote Originally Posted by thagame24 View Post
    password
    thank you :-)

  8. #8
    newton0038
    newton0038's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 03-07-07
    Posts: 1,328

    Are u back and forth on 2 devices? The site will only allow 1 device logged in at once.

  9. #9
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    Quote Originally Posted by newton0038 View Post
    Are u back and forth on 2 devices? The site will only allow 1 device logged in at once.

    Yes, I know, they are allowing only 1 single active log in.

    I am using (1 year, at least) only 1 device, my personal pc. No notebook, no laptop or how else may it be called...Simply "big black box :-) under

    my working table".

    But, yes, I can try tablet or mobile phone, too. Certainly, only one login at same moment. Will see, if the log in lasts

    longer than 30 minutes.

    I am going to...then I will inform you here..Thank you.

  10. #10
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    Tried on my tablet, Huawei (Android).

    Same here. Logged out exactly after 30 minutes.

    So either there is some setting stored on my Pinnacle account (automatically log out after 30 minutes of use) or


    something wrong with my internet connection.

    Must wait for Pinnacle' reply.


    Does also on your screen appear the new feature - they will not let you go further (continue on the website, Asian


    view) till you set (at least) deposit limits ? Further thing there is "session time" (it did not work-was not able to set


    it).

    And two last, some setting for maximum loss, or so and something (one) else...

  11. #11
    zikko
    zikko's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 11-26-12
    Posts: 44
    Betpoints: 712

    I have the exact same problem and they did not respond to my message. Very difficult to work in these conditions. I do not know what to do.

  12. #12
    Vyasports
    Vyasports's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-27-19
    Posts: 2,826
    Betpoints: 26

    try this:
    log out from pinnacle,
    open a new window Incognito,
    log in from there,
    you will have to complete captcha, do it then log in (Future mode)
    then use pinnacle as usual
    let us know what happens after 30 min...

  13. #13
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    Quote Originally Posted by zikko View Post
    I have the exact same problem and they did not respond to my message. Very difficult to work in these conditions. I do not know what to do.
    Thank you for confirmation, that I am not alone .

    Please, have a look at your PM box.

  14. #14
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    Quote Originally Posted by Vyasports View Post
    try this:
    log out from pinnacle,
    open a new window Incognito,
    log in from there,
    you will have to complete captcha, do it then log in (Future mode)
    then use pinnacle as usual
    let us know what happens after 30 min...

    Thank you for the recommendation. First I must "google" it, how and where to find " the incognito window" (should not be a problem). I am using Google Chrome (maybe it depends on the brower, I'll have a look...)I'll try it in future 1-2 hours (having some job now) and let you know, once it is tried...Thank you.

  15. #15
    Vyasports
    Vyasports's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-27-19
    Posts: 2,826
    Betpoints: 26

    Quote Originally Posted by SBE View Post
    Thank you for the recommendation. First I must "google" it, how and where to find " the incognito window" (should not be a problem). I am using Google Chrome (maybe it depends on the brower, I'll have a look...)I'll try it in future 1-2 hours (having some job now) and let you know, once it is tried...Thank you.
    press ctrl+shift+N (keyboard, press all keys mentioned)
    you'll get incognito.

  16. #16
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    Quote Originally Posted by Vyasports View Post
    press ctrl+shift+N (keyboard, press all keys mentioned)
    you'll get incognito.

    Thank you very much.

    Logged in first time, using the "incognito" and was immediatelly logged out.

    Second time, accepted cookies, but at the "incognito"primary site set "block cookies' (or so),

    after then logged in and it seems to be OK, so far (5 minutes only though). I'll inform you after 30 minutes (or

    rather even after more minutes).

    I pray this would help...(the captcha process longs much longer - they asked me to "fill in"maybe 5 times, asking for

    bicycles, crosswalks, traffic light, motorcycles, etc...but no problem, rather filling in 2 minutes the captcha, then

    must be logging in every 30 minutes)


    Thank you.

  17. #17
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    Quote Originally Posted by Vyasports View Post
    press ctrl+shift+N (keyboard, press all keys mentioned)
    you'll get incognito.

    Unfortunatelly, same with the incognito mode .

    But thank you...

    "You have been logged out


    We detected that your account has logged in somewhere else. You have been logged out. "


  18. #18
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    Quote Originally Posted by Alfie White View Post
    Try to change the PW if you didn't already.

    BTW, this did not help, too. But thank you. Every attempt to help is appreciated.

  19. #19
    zikko
    zikko's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 11-26-12
    Posts: 44
    Betpoints: 712

    Quote Originally Posted by SBE View Post
    Thank you for confirmation, that I am not alone .

    Please, have a look at your PM box.

    I can not answer to your PM because my post count is not 40 or greater.
    I've been logged out every 30 minutes since a few days. I sent them a message yesterday. And yes same message which says "logged in somewhere else", which is false. It's very annoying and I can't find a solution.

  20. #20
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    Quote Originally Posted by zikko View Post
    I can not answer to your PM because my post count is not 40 or greater.
    I've been logged out every 30 minutes since a few days. I sent them a message yesterday. And yes same message which says "logged in somewhere else", which is false. It's very annoying and I can't find a solution.

    OK, sorry, I did not know (and also did not notice) that you had only 39 posts.

    But once you answer to this my post now, you might be allowed ? I do not know.

    Will you try, please ?


    It will not probably work, I suppose. Posts means, you had to open your own post, sorry. Not only reply...

    Well, we will hav to wait, because some things I would like to discuss privately.

  21. #21
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    Quote Originally Posted by zikko View Post
    I can not answer to your PM because my post count is not 40 or greater.
    I've been logged out every 30 minutes since a few days. I sent them a message yesterday. And yes same message which says "logged in somewhere else", which is false. It's very annoying and I can't find a solution.
    Oh, my God, I am crazy. Only now I noticed, that

    you replied to my questions, here.

    Thank you very much.


    But, anyway, I would have (later on, once you can then, answer to PM) some more questions...

    Thank you.

  22. #22
    zikko
    zikko's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 11-26-12
    Posts: 44
    Betpoints: 712

    Quote Originally Posted by SBE View Post
    OK, sorry, I did not know (and also did not notice) that you had only 39 posts.

    But once you answer to this my post now, you might be allowed ? I do not know.

    Will you try, please ?


    It will not probably work, I suppose. Posts means, you had to open your own post, sorry. Not only reply...

    Well, we will hav to wait, because some things I would like to discuss privately.

    ok I have 40 posts now.
    Points Awarded:

    Optional gave zikko 2 Betpoint(s) for this post.


  23. #23
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    Quote Originally Posted by zikko View Post
    ok I have 40 posts now.
    Perfect. Congratulations ! And thank you.

    I'll send a PM to you in 5-10 minutes.

  24. #24
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    Quote Originally Posted by zikko View Post
    ok I have 40 posts now.

    just sent

  25. #25
    zikko
    zikko's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 11-26-12
    Posts: 44
    Betpoints: 712

    Their answer: "we reduced the idle timeout period to 30 minutes for all clients as this was deemed to be a security issue". I think a lot of clients will be dissatisfied.

  26. #26
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    Quote Originally Posted by zikko View Post
    Their answer: "we reduced the idle timeout period to 30 minutes for all clients as this was deemed to be a security issue". I think a lot of clients will be dissatisfied.

    Thank you for sharing their reply. (no reply from them at my box yet)

    I do not understand, what they mean "security issue"

    Maybe there was some case where longer session might be a danger ? I do not know...

    But probably, that is why, they implemented the new feature - problem is, it does not work yet.

    Once I try to set the session time - an empty field opens.

    If they fix it and the time frame is there longer - for sure, I'll set it then.

    I also wonder that nobody else (only "zikko", thank you) informed us that he is experiencing same issue.

    Either only small % of you, users of SBR, are having a Pinnacle account or they do not experience this same problem.

    I would appreciate also others, with Pinnacle account, if they could confirm, please: "Yes, I am using Pinnacle, but no

    session restriction".Thank you for your cooperation.


    I am going to email them with a query, to set the time for longer than 30 minutes. This is very annoying....(for example)

    you are just going to place a bet...but at the same moment, you get logged out
    Last edited by SBE; 04-05-21 at 06:13 AM.

  27. #27
    Optional
    Optional's Avatar Moderator
    Join Date: 06-10-10
    Posts: 48,049
    Betpoints: 14752

    Quote Originally Posted by zikko View Post
    Their answer: "we reduced the idle timeout period to 30 minutes for all clients as this was deemed to be a security issue". I think a lot of clients will be dissatisfied.
    Thanks for the update Zikko


    Did you get any info about the "already logged in" message?

    $20
    Angelman
    donation 02/15/2021

    SBR Bash
    Punta Cana
    Attendee 2/4/2017


  28. #28
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    Finally replied (after emailing them again).

    Said same as to "zikko".

    "Reduced idle time for 30 minutes".

    And that this (the idle time) has nothing to do with the new feature (setting session time).

    But other problem is, that even if I place a bet, let's say 5 minutes before the idle time is fulfilled (30 minutes)

    = ends, I am logged out in further 5 minutes, anyway.

    They are aware of this and working on it.

    I asked them to set "the idle time" for longer period.

    But I doubt they will do it...

  29. #29
    zikko
    zikko's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 11-26-12
    Posts: 44
    Betpoints: 712

    Quote Originally Posted by Optional View Post
    Thanks for the update Zikko


    Did you get any info about the "already logged in" message?
    They didn't say anything about it. I guess that's their automatic message when they log us out.

  30. #30
    Pareto
    Pareto's Avatar SBR PRO
    Join Date: 04-10-07
    Posts: 913
    Betpoints: 34296

    I also am getting logged out every 30 minutes. If I use Future View I get logged out without any message. If I am using Beta View I am being logged out with the following message:

    You have been logged out


    We detected that your account has logged in somewhere else. You have been logged out.

  31. #31
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    Quote Originally Posted by Pareto View Post
    I also am getting logged out every 30 minutes. If I use Future View I get logged out without any message. If I am using Beta View I am being logged out with the following message:

    You have been logged out


    We detected that your account has logged in somewhere else. You have been logged out.

    Thank you very much for sharing your experience.

    I am using (the only one) Asian view. Same message here. Must log in 24 times every day (because I work on Pinnacle 12 hours, usually). How annoying.

    Another thing...When I asked them to explain what is necessary to be considered as "activity" , they did not know the answer, but promised to investigate (at the relevant department). If it is enough to "move with my mouse" on the Pinnacle website - then it is OK. If I must place a bet (to fulfill "the activity" condition) - not so much good, but better than to be logged out every 30 minutes , no way I do anything or not.

  32. #32
    zikko
    zikko's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 11-26-12
    Posts: 44
    Betpoints: 712

    Quote Originally Posted by SBE View Post
    Must log in 24 times every day

    Same thing. It's horrible.

  33. #33
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    A miracle ?


    I am in for almost 1 hour and without being logged out ??? (using the Asian view)

    Will you also try and report, please ?

    Thank you.
    Nomination(s):
    This post was nominated 1 time . To view the nominated thread please click here. People who nominated: Optional

  34. #34
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    So I was just logged out, after about 4 hours, though I placed a bet 7 minutes ago.


    It seems they did not fix it at all - only extended "the idle time " from 30 minutes to 4 hours.


    Anyway, much better than previous days !

  35. #35
    SBE
    SBE's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 01-16-16
    Posts: 223
    Betpoints: 2352

    And bad again

    Logged in at 20:07 , after 30 minutes, at 20:37 LOGGED OUT !!! (times are CET)

12 Last
Top