1. #1
    DISTROYA
    DISTROYA's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 04-26-12
    Posts: 1,711
    Betpoints: 6779

    Heritage...no more classic site

    Logged in today and saw their new crappy platform anyone else can confirm the old one is not coming back? won't bother keeping any funds in there if the case

  2. #2
    littlekona
    littlekona's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 11-19-15
    Posts: 2,883
    Betpoints: 2206

    Quote Originally Posted by DISTROYA View Post
    Logged in today and saw their new crappy platform anyone else can confirm the old one is not coming back? won't bother keeping any funds in there if the case
    if you click on tabs though the next page is normal one I am used to with events ect

  3. #3
    DISTROYA
    DISTROYA's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 04-26-12
    Posts: 1,711
    Betpoints: 6779

    Sorry didn't quite unerstand?

  4. #4
    michael777
    michael777's Avatar SBR PRO
    Join Date: 09-20-05
    Posts: 1,936
    Betpoints: 3125

    log in,go down to the bottom of the page,click sports,it will take you to the classic site,i agree with you,the new site is beyond bad,good luck

    SBR Founder Join Date: 9/20/2005


  5. #5
    HedgeHog
    HedgeHog's Avatar SBR PRO
    Join Date: 09-11-07
    Posts: 9,058
    Betpoints: 4804

    Heritage's new odds format is an absolute piece of crap. The odds are unreadable on my ipad, which I use most of the time. At least Bookmaker gives you a choice between their new format and old. BTW, BM's old format is better too. Really disappointed in Heritage.

  6. #6
    Waterstpub87
    Life-Style Arbitrage
    Waterstpub87's Avatar SBR PRO
    Join Date: 09-09-09
    Posts: 3,335
    Betpoints: 151

    Super lame. Can't see baseball moneylines unless I click on the specific game. Was told by support to use chrome. Yea, like I'm going to install chrome because you are too lazy to make the site work for firefox.

  7. #7
    energizer
    energizer's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 07-17-09
    Posts: 119
    Betpoints: 5084

    I use classic version in pinny and sbr odds. Classic for FTW!

    I agree, Heritage should put a classic option like Pinnacle does. Pinnacle has 4 viewing options: Asian/Classic/Beta/Future

    Most people tend to prefer simple and original layouts without all the clusters.

  8. #8
    RonPaul2008
    RonPaul2008's Avatar SBR PRO
    Join Date: 06-08-07
    Posts: 6,344
    Betpoints: 1552

    Quote Originally Posted by michael777 View Post
    log in,go down to the bottom of the page,click sports,it will take you to the classic site,i agree with you,the new site is beyond bad,good luck
    I tried that and it didn't load the classic site.

  9. #9
    floki
    floki's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 02-07-19
    Posts: 13
    Betpoints: 91

    their old classic format was way better, just because the software company releases a new version and format doesnt mean its better

  10. #10
    Johnny Gunn
    Johnny Gunn's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 10-11-18
    Posts: 99
    Betpoints: 360

    Thank God for this post. I deposited with Heritage for the first time a few months ago and absolutely hate having to click on games for over/unders etc. Just checked out the classic mode and way better. I would go play at other sportsbooks because I didn't want to deal with their format a lot of days.

  11. #11
    Barrakuda
    Here we go again
    Barrakuda's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 02-28-18
    Posts: 382
    Betpoints: 3048

    Quote Originally Posted by Waterstpub87 View Post
    Super lame. Can't see baseball moneylines unless I click on the specific game. Was told by support to use chrome. Yea, like I'm going to install chrome because you are too lazy to make the site work for firefox.
    Same. WTF.

  12. #12
    Optional
    Optional's Avatar Moderator
    Join Date: 06-10-10
    Posts: 40,297
    Betpoints: 7884

    Quote Originally Posted by Waterstpub87 View Post
    Super lame. Can't see baseball moneylines unless I click on the specific game. Was told by support to use chrome. Yea, like I'm going to install chrome because you are too lazy to make the site work for firefox.
    Quote Originally Posted by Barrakuda View Post
    Same. WTF.
    I tried to cling to Firefox for a long time too. But it's a problem with formatting, locking up and plugin support in too many ways and I eventually was forced to move.


    Quote Originally Posted by RonPaul2008 View Post
    I tried that and it didn't load the classic site.
    Clearing cookies and temp files and trying again should resolve that. (seriously)

    $20
    Angelman
    donation 02/18/2019

    SBR
    Forum
    Mod
    Squad

    SBR Bash
    Punta Cana
    Attendee 2/4/2017


  13. #13
    michael777
    michael777's Avatar SBR PRO
    Join Date: 09-20-05
    Posts: 1,936
    Betpoints: 3125

    Quote Originally Posted by RonPaul2008 View Post
    I tried that and it didn't load the classic site.
    try it with chrome if you wish,classic site works fine for me
    Points Awarded:

    PharaohUB gave michael777 1 SBR Point(s) for this post.

    SBR Founder Join Date: 9/20/2005


  14. #14
    relaaxx
    relaaxx's Avatar SBR PRO
    Join Date: 06-15-06
    Posts: 3,169

    maybe you have the zoom set to high

  15. #15
    PharaohUB
    PharaohUB's Avatar SBR PRO
    Join Date: 01-23-07
    Posts: 3,531
    Betpoints: 1192

    Quote Originally Posted by Waterstpub87 View Post
    Super lame. Can't see baseball moneylines unless I click on the specific game. Was told by support to use chrome. Yea, like I'm going to install chrome because you are too lazy to make the site work for firefox.
    Itís not about being lazy. Itís about costs. Trying to keep up with multiple browsers can be very costly. IT people people are not cheap. I know because I am one. It can double cost of a project and on going costs to keep up with compatibility with multiple browsers. Weíre talking in the millions not like a few bucks.
    175 pts

    3-QUESTION
    SBR TRIVIA WINNER 08/15/2019


  16. #16
    RonPaul2008
    RonPaul2008's Avatar SBR PRO
    Join Date: 06-08-07
    Posts: 6,344
    Betpoints: 1552

    Quote Originally Posted by michael777 View Post
    try it with chrome if you wish,classic site works fine for me
    It was in chromium and with all cookies, temp files, etc removed. Tried it again just now same result.

  17. #17
    michael777
    michael777's Avatar SBR PRO
    Join Date: 09-20-05
    Posts: 1,936
    Betpoints: 3125

    sorry,i don't know why,i use it everyday,works fine,wish it did not,i never win!! LOL

    SBR Founder Join Date: 9/20/2005


  18. #18
    PaperTrail07
    MMA is the most pure sport
    PaperTrail07's Avatar SBR PRO
    Join Date: 08-29-08
    Posts: 17,615
    Betpoints: 186

    use whatever browser works best, and the old platform is still there....--NOT a fan of the new....I'm bad enough seeing straight LOL...
    175 pts

    3-QUESTION
    SBR TRIVIA WINNER 08/15/2019

    175 pts

    3-QUESTION
    SBR TRIVIA WINNER 08/12/2019

    175 pts

    3-QUESTION
    SBR TRIVIA WINNER 08/08/2019


  19. #19
    PaperTrail07
    MMA is the most pure sport
    PaperTrail07's Avatar SBR PRO
    Join Date: 08-29-08
    Posts: 17,615
    Betpoints: 186

    Yeah there was problems with the LIVE supporting all browsers too.....stopped using EDGE.....
    Quote Originally Posted by PharaohUB View Post
    It’s not about being lazy. It’s about costs. Trying to keep up with multiple browsers can be very costly. IT people people are not cheap. I know because I am one. It can double cost of a project and on going costs to keep up with compatibility with multiple browsers. We’re talking in the millions not like a few bucks.
    175 pts

    3-QUESTION
    SBR TRIVIA WINNER 08/15/2019

    175 pts

    3-QUESTION
    SBR TRIVIA WINNER 08/12/2019

    175 pts

    3-QUESTION
    SBR TRIVIA WINNER 08/08/2019


  20. #20
    acquavallo
    acquavallo's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 03-16-18
    Posts: 264
    Betpoints: 1899

    Firefox peeps accuse Chrome of intentionally making sites unusable for FF.

    Also, the new Edge, which has switched to Chrome engine, is available for test download...gotten good reviews so far.
    https://www.techspot.com/downloads/7...soft-edge.html

  21. #21
    Barrakuda
    Here we go again
    Barrakuda's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 02-28-18
    Posts: 382
    Betpoints: 3048

    What is up with the books a) removing all confirmation stages for placing bets, b) not clearing your "tickets" after you bet? For the latter, I mean if you place a bet and then go to place a different bet, both show up on your ticket.

    Most people want a quick confirmation step and want to make bets independently. Or am I crazy?

  22. #22
    TheMoneyShot
    If You Ain't First... You're Last
    TheMoneyShot's Avatar SBR PRO
    Join Date: 02-14-07
    Posts: 23,548
    Betpoints: 12

    Quote Originally Posted by RonPaul2008 View Post

    I tried that and it didn't load the classic site.
    Quote Originally Posted by RonPaul2008 View Post

    It was in chromium and with all cookies, temp files, etc removed. Tried it again just now same result.
    It doesn't allow you to go to classic anymore. I have the exact same problem you're having.

    I haven't accessed classic mode.... probably 4-5 months.

    $20
    Angelman
    donation 02/18/2019


  23. #23
    cyclingbettor
    cyclingbettor's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 08-26-15
    Posts: 238
    Betpoints: 5112

    Quote Originally Posted by PharaohUB View Post
    Itís not about being lazy. Itís about costs. Trying to keep up with multiple browsers can be very costly. IT people people are not cheap. I know because I am one. It can double cost of a project and on going costs to keep up with compatibility with multiple browsers. Weíre talking in the millions not like a few bucks.
    In that case, maybe they should have just left the site the way it was.

  24. #24
    Optional
    Optional's Avatar Moderator
    Join Date: 06-10-10
    Posts: 40,297
    Betpoints: 7884

    Quote Originally Posted by TheMoneyShot View Post
    It doesn't allow you to go to classic anymore. I have the exact same problem you're having.

    I haven't accessed classic mode.... probably 4-5 months.
    People reporting they can still access classic TMS.


    Quote Originally Posted by michael777 View Post
    log in,go down to the bottom of the page,click sports,it will take you to the classic site,i agree with you,the new site is beyond bad,good luck

    $20
    Angelman
    donation 02/18/2019

    SBR
    Forum
    Mod
    Squad

    SBR Bash
    Punta Cana
    Attendee 2/4/2017


  25. #25
    mrpapageorgio
    mrpapageorgio's Avatar SBR PRO
    Join Date: 09-07-17
    Posts: 1,988
    Betpoints: 658

    Ok, I see what people are talking about with the old interface. When I originally signed up and went to check out Heritage, I was only introduced to the new platform and was wondering why everyone here was raving about the site considering how crappy their UI is. Have yet to place a bet with them because of it.

    Now looking at this thread, I found out how to see the old interface and can see why people like it. They should have left the original format and maybe I would've placed a bet or 2 there.
    Last edited by mrpapageorgio; 04-17-19 at 12:33 PM. Reason: Clarification; grammar

    $20
    Angelman
    donation 02/18/2019


  26. #26
    TheMoneyShot
    If You Ain't First... You're Last
    TheMoneyShot's Avatar SBR PRO
    Join Date: 02-14-07
    Posts: 23,548
    Betpoints: 12

    Quote Originally Posted by Optional View Post
    People reporting they can still access classic TMS.
    Thanks Optional. I just tried the old format and it worked.

    $20
    Angelman
    donation 02/18/2019


  27. #27
    DISTROYA
    DISTROYA's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 04-26-12
    Posts: 1,711
    Betpoints: 6779

    Still cant...thinking they are selectively allowing/not

  28. #28
    Outhouse Tim
    Outhouse Tim's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 05-23-10
    Posts: 270
    Betpoints: 3533

    Tried it too. Unfortunately, it's only the new interface for me, and I really hate it. Even hard to scroll up and down, especially when trying to play props in Baseball or Basketball. Football will be horrible.

    Any chance SBR forum managers can voice our concerns to Heritage? I'd defer if a majority of others thought the new look was more user friendly, but I don't see anyone with that point of view.



    Quote Originally Posted by DISTROYA View Post
    Still cant...thinking they are selectively allowing/not

  29. #29
    KVB
    It's not what they bring...
    KVB's Avatar SBR PRO
    Join Date: 05-29-14
    Posts: 36,804
    Betpoints: 1534

    Odds slightly different between classic and new interfaces for some MLB games today.

    The classic at least shows rotation numbers.

    I can access both still.
    175 pts

    3-QUESTION
    SBR TRIVIA WINNER 08/15/2019

    $20
    Angelman
    donation 02/18/2019


  30. #30
    Johnny Gunn
    Johnny Gunn's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 10-11-18
    Posts: 99
    Betpoints: 360

    I use Firefox too...

    As of yesterday I'm seeing a different format with sides, totals and team totals showing. I thought they changed it but I also set cookies from strict to normal a few days ago so maybe that's why.

  31. #31
    Outhouse Tim
    Outhouse Tim's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 05-23-10
    Posts: 270
    Betpoints: 3533

    Wish I could access both. Also wish I had the rotation numbers. I tried clicking on sports at the bottom but it did not work. Very annoying.


    Quote Originally Posted by KVB View Post
    Odds slightly different between classic and new interfaces for some MLB games today.

    The classic at least shows rotation numbers.

    I can access both still.

  32. #32
    DISTROYA
    DISTROYA's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 04-26-12
    Posts: 1,711
    Betpoints: 6779

    Pretty sure they are deciding who sees what. Fuking imbeciles

  33. #33
    Barrakuda
    Here we go again
    Barrakuda's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 02-28-18
    Posts: 382
    Betpoints: 3048

    @HeritageInsider Why did you remove the confirmation step for wagers? I can't imagine an increase in the number of error bets does you any good, so why the change?

    Also, for the love of God, stop the little orange popups from appearing any time you try to do anything. "Selection added to betslip" Thanks, but I think we can see that it was added on our own.
    Last edited by Barrakuda; 04-19-19 at 03:53 AM.

  34. #34
    Barrakuda
    Here we go again
    Barrakuda's Avatar Become A Pro!
    Join Date: 02-28-18
    Posts: 382
    Betpoints: 3048

    Finally, if Heritage ever reads this, add back the limits showing when a line is moused over! Make it easier, not harder to bet.

  35. #35
    Krashman
    Krashman's Avatar SBR PRO
    Join Date: 07-24-09
    Posts: 1,549
    Betpoints: 13194

    Can anyone post screenshots of the old and new sites?

    I only get one version, not sure which.

    $20
    Angelman
    donation 02/18/2019


12 Last
Top